Yayınlanma Tarihi: 01 Ağustos 2023 Salı

Rektörümüz Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’ün Atama Teşekkür Mesajı

Şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin gelişimine katma değer sağlamak üzere çalışmalarını sürdüren Hitit Üniversitesine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccüh ve onayları ile yeniden rektör olarak atanmış bulunmaktayım.

2019 yılında başladığım Rektörlük görevim boyunca, dört yıla birçok önemli gelişme ve çalışmalar sığdırdık. Eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme, topluma hizmet, uluslararasılaşma ve kurumsal kapasite çerçevesinde kıymetli akademisyenlerimiz, değerli idari personelimiz ve sevgili öğrencilerimizle yeni başarı hikayeleri yazdık.

Sürekli gelişen, genç ve dinamik bir üniversite olarak başta Çorum ve bölgemiz olmak üzere ülkemize katma değer sağlama yolunda büyük bir mesafe kat ettik. Şimdiki hedefimiz ise yaptığımız çalışmaların üzerine ekleyerek, üreterek, bilgi birikimini paylaşarak ve girişimcilik ekosistemini tabana yayarak şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin kalkınmasına katkılar sunacak yeni başarılara imza atmak.

Bu vesileyle; şahsımı bu göreve yeniden layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. Erol Özvar’a, YÖK Üyelerimiz ile bu görev için bize inanan, güvenen ve desteklerini eksik etmeyen herkese şükranlarımı arz ediyorum.

Önümüzdeki dört yıllık sürecin meslektaşlarıma, çalışanlarımıza, öğrencilerimize ve şehrimize huzur ve başarı getirmesini temenni ediyor, şehrimize ve ülkemize daha çok ve hayırlı hizmetler yapabilmeyi Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.


Prof. Dr. Ali Osman ÖZTÜRK
Rektör

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube