2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Döneminde Açılan Dersler

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu döneminde açılan dersler ekte yer almaktadır.  Açılması kesinleşen derslere kayıt yapmak isteyen Üniversitemiz Öğrencileri ve Misafir Öğrencilerimizin için 18 Temmuz 2023 Salı günü 23:59’a kadar başvuru sistemi açılmıştır. 


Dersler Üniversite Bilgi Yönetim Sisteminden (UBYS) seçildikten sonra, toplam ücret sistem tarafından hesaplanacaktır. Ders ücretleri HALKBANK şubelerinden ve ATM'lerinden T.C. kimlik numarasıyla, Halkbank internet bankacılığından ise öğrenci numarasıyla ödenecektir.  Öğrencilerin ders ücretini ödedikten sonra, tekrar 'Ders Seçimi - Kayıt Yenileme' sayfasına girerek 'Kayıtlanmayı Tamamla' butonu ile seçilen dersleri onaylamaları gerekmektedir. Bu işlemi yapmayan öğrencilerin ders seçimleri geçersiz olacaktır.


Ödemesini yapmış ders seçmeyen ve seçilen dersi açılmayan öğrencilerimiz, iade işlemleri için UBYS Sisteminde Diğer menüsünden IBAN bilgilerini mutlaka doğru bir şekilde kayıt etmeleri gerekmektedir. Dersler 17 Temmuz 2023 tarihinden itibaren yüz yüze  yapılacaktır.

 

Açılan dersler listesi için tıklayınız.

Misafir Öğrenci Yaz Okulu Başvurusu için tıklayınız.



Formlar ve Belgeler:

2022-2023 Yaz Okulu Açılan Dersler Listesi

 

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube