Yayınlanma Tarihi: 24 Aralık 2023 Pazar

Aziz Milletimizin Başı Sağ Olsun

Ülkemizdeki huzur ve nizamı hedef alan hainlere karşı mücadele eden kahraman askerlerimizden gelen haberlerle yüreğimize ateş düşmüştür.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, Devletimizin bekasına, Milletimizin birliğine ve egemenliğine kasteden her türlü tehditlerle canı pahasına mücadele eden kahraman Mehmetçiklerimize yönelik düzenlenen hain saldırıları kınıyoruz.

Ülkemizin istikrarını hedef alan, birliğimizi ve huzurumuzu bozmaya yönelik hainlik yapanlar bilmelidir ki hüsrana uğrayacaklardır.

Teröre karşı, kardeşlik ve dayanışma duygularımızdan taviz vermeden, sabırla dimdik ayakta kalmaya devam edeceğiz.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü olarak Milletimizin birliği ve Ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna şehadet şerbeti içen 12 kahraman askerimize Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Aziz Türk Milletine sabır ve başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ