Yayınlanma Tarihi: 01 Mayıs 2022 Pazar

Rektörümüz Prof. Dr. Öztürk’ün Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Rahmet, mağfiret, ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan’-ı Şerif ayını daha idrak etmiş bulunuyoruz. Rahmet ve bereketiyle nasiplendiğimiz bu müstesna günlerin ardından bir Bayrama daha kavuşmanın manevi huzuru içindeyiz.

Geride bıraktığımız iki yıl boyunca koronavirüs salgınının gölgesinde idrak ettiğimiz Ramazan Bayramını, bu yıl şükürler olsun salgından uzak, zorlu günleri geride bırakarak karşılıyoruz.

Geçen zorlu süreçte büyük emek harcayan sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere tüm kamu çalışanlarımıza gayretlerinden dolayı tekrar şükranlarımı sunuyorum. Özellikle eğitim-öğretim faaliyetleri bağlamında yürüttüğümüz çalışmalarımızda bizlere destek olan değerli öğretim elemanlarımıza ve büyük sabır gösteren kıymetli öğrencilerimize teşekkür ediyorum.

Bu vesile ile Ramazan Bayramımızın aramızdaki birlik ve beraberlik bağını daha da güçlendirmesini; ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini temenni ediyor, Üniversitemizin kıymetli öğretim elamanları, idari personeli ve öğrencileri ile değerli aileleri başta olmak üzere inananların Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.

Yüce Mevla’dan bu Bayramın Ülkemize, Milletimize ve Âlem-i İslâm’a sağlık, huzur ve barış getirmesini niyaz ederim.

Prof. Dr. Ali Osman ÖZTÜRK
Rektör

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube