• Kırmızı Mercimek Çorba (183 Kal)
  • Çiftlik Kebap (518 Kal)
  • Nohutlu Pirinç Pilavı (336 Kal)
  • Kadayıf (410 Kal)
  • Toplam (1447 Kal)
  • Kırmızı Mercimek Çorba (183 Kal)
  • Pirinç Pilavı (336 Kal)
  • Kuru Fasülye (336 Kal)
  • Tahin Helva (516 Kal)
  • Toplam (1371 Kal)
  • Sebze Çorba (165 Kal)
  • Bulgur Pilavı (291 Kal)
  • Tavuk Kavurma (400 Kal)
  • Ayran (76 Kal)
  • Toplam (932 Kal)
  • TATİL (0 Kal)
  • Toplam (0 Kal)
  • Düğün Çorba (125 Kal)
  • Pirinç Pilavı (336 Kal)
  • Çoban Kavurma (518 Kal)
  • Baklava (424 Kal)
  • Toplam (1403 Kal)
  • Çatal Aşı Çorba (161 Kal)
  • Etli Taze Fasülye (250 Kal)
  • Şehriye Pilavı (342 Kal)
  • Cacık (131 Kal)
  • Toplam (884 Kal)
  • Tarhana Çorba (197 Kal)
  • Tavuk Taleks (300 Kal)
  • Mantarlı Makarna (254 Kal)
  • Ayran (76 Kal)
  • Toplam (827 Kal)
  • Arpa Şehriye Çorba (140 Kal)
  • Pirinç Pilavı (336 Kal)
  • Etli Barbunya (380 Kal)
  • Çoban Salata (98 Kal)
  • Toplam (954 Kal)
  • Kırmızı Mercimek Çorba (183 Kal)
  • Akdeniz Usulu Ispanak (276 Kal)
  • Komposto (200 Kal)
  • Su Böreği (421 Kal)
  • Toplam (1080 Kal)
  • Yayla Çorba (115 Kal)
  • Bulgur Pilavı (291 Kal)
  • İzmir Köfte (466 Kal)
  • Kemalpaşa Tatlı (497 Kal)
  • Toplam (1369 Kal)
  • Tavuk Suyu Çorba (170 Kal)
  • Pirinç Pilavı (336 Kal)
  • Karnıyarık (191 Kal)
  • Cacık (131 Kal)
  • Toplam (828 Kal)
  • Havuç Çorba (146 Kal)
  • Pirinç Pilavı (336 Kal)
  • Etli Kuru Fasülye (336 Kal)
  • Tahin Helva (516 Kal)
  • Toplam (1334 Kal)
  • Ezogelin Çorba (140 Kal)
  • Fırın Tavuk Kanat (437 Kal)
  • Soslu Makarna (350 Kal)
  • Ayran (76 Kal)
  • Toplam (1003 Kal)
  • Yayla Çorba (148 Kal)
  • Bulgur Pilavı (291 Kal)
  • Etli Türlü (285 Kal)
  • Muz (98 Kal)
  • Toplam (822 Kal)
  • Arpa Şehriye Çorba (140 Kal)
  • Pirinç Pilavı (336 Kal)
  • Pür. Rosto Köfte (674 Kal)
  • Karışık Hoşaf (107 Kal)
  • Toplam (1257 Kal)
  • Kırmızı Mercimek Çorba (183 Kal)
  • Kıymalı Ispanak (169 Kal)
  • Yoğurt (168 Kal)
  • Su Böreği (421 Kal)
  • Toplam (941 Kal)
  • Kremalı Mantar Çorba (180 Kal)
  • Bulgur Pilavı (291 Kal)
  • Etli Nohut (350 Kal)
  • Elma (62 Kal)
  • Toplam (883 Kal)
  • Çatal Aşı Çorba (161 Kal)
  • Pirinç Pilavı (336 Kal)
  • Tavuk Kavurma (400 Kal)
  • Ayran (76 Kal)
  • Toplam (973 Kal)
  • Tavuk Suyu Çorba (170 Kal)
  • Etli Taze Fasülye (250 Kal)
  • Makarna (332 Kal)
  • İrmik Helva (528 Kal)
  • Toplam (1280 Kal)
  • Kırmızı Mercimek Çorba (183 Kal)
  • Tas Kebab (450 Kal)
  • Keşkek (392 Kal)
  • Havuç Tarator (100 Kal)
  • Toplam (1125 Kal)
  • Ezogelin Çorba (140 Kal)
  • Bulgur Pilavı (291 Kal)
  • Terbiyeli Köfte (270 Kal)
  • Karışık Hoşaf (107 Kal)
  • Toplam (808 Kal)
  • Tarhana Çorba (197 Kal)
  • Makarna (332 Kal)
  • Tavuk Pirzola (380 Kal)
  • Cacık (131 Kal)
  • Toplam (1040 Kal)
  • Çatal Aşı Çorba (161 Kal)
  • Akdeniz Usulu Ispanak (276 Kal)
  • Yoğurt (168 Kal)
  • Su Böreği (421 Kal)
  • Toplam (1026 Kal)
  • Soğan Çorba (160 Kal)
  • Pirinç Pilavı (336 Kal)
  • Etli Kuru Fasülye (336 Kal)
  • Çoban Salata (98 Kal)
  • Toplam (930 Kal)
  • Toyga Çorba (160 Kal)
  • Bulgur Pilavı (291 Kal)
  • Çiftlik Köfte (350 Kal)
  • Karpuz (60 Kal)
  • Toplam (861 Kal)
  • Sebze Çorba (165 Kal)
  • Pirinç Pilavı (336 Kal)
  • Püreli Kebab (674 Kal)
  • Kazandibi (280 Kal)
  • Toplam (1455 Kal)

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube