• Domates Çorba (161 Kal)
  • Bulgur Pilavı (291 Kal)
  • Etli Taze Fasülye (250 Kal)
  • Yoğurt (168 Kal)
  • Toplam (870 Kal)
  • Sebze Çorba (165 Kal)
  • Tavuk Baget (300 Kal)
  • Soslu Makarna (350 Kal)
  • Mevsim Salata (98 Kal)
  • Toplam (913 Kal)
  • Düğün Çorba (125 Kal)
  • Bulgur Pilavı (291 Kal)
  • Tas Kebab (450 Kal)
  • Elma (62 Kal)
  • Toplam (928 Kal)
  • Kırmızı Mercimek Çorba (183 Kal)
  • Kadınbudu Köfte (450 Kal)
  • Kuru Fasülye Piyaz (163 Kal)
  • İrmik Helva (528 Kal)
  • Toplam (1324 Kal)
  • Ezogelin Çorba (140 Kal)
  • Pirinç Pilavı (336 Kal)
  • Etli Nohut (350 Kal)
  • Kadayıf (410 Kal)
  • Toplam (1236 Kal)
  • Kremalı Mantar Çorba (180 Kal)
  • Etli Kuru Fasülye (336 Kal)
  • şehriyeli pirinç pilavı (340 Kal)
  • Tahin Helva (516 Kal)
  • Toplam (1372 Kal)
  • Ezogelin Çorba (140 Kal)
  • Bulgur Pilavı (291 Kal)
  • Fırın Tavuk Kanat (437 Kal)
  • Ayran (76 Kal)
  • Toplam (944 Kal)
  • Tel Şehriye Çorba (135 Kal)
  • Pirinç Pilavı (336 Kal)
  • Sebzeli Köfte (204 Kal)
  • Baklava (424 Kal)
  • Toplam (1099 Kal)
  • Yayla Çorba (148 Kal)
  • Akdeniz Usulu Ispanak (276 Kal)
  • Soslu Makarna (350 Kal)
  • Komposto (200 Kal)
  • Toplam (974 Kal)
  • Tarhana Çorba (197 Kal)
  • Ankara Tava (300 Kal)
  • Zey. Taze Fasülye (328 Kal)
  • Muz (98 Kal)
  • Toplam (923 Kal)

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube