Yemek Listesi

  • 19 Temmuz 2019
  • Ezogelin Çorba 140 Kal
  • Et Döner 550 Kal
  • Pirinç Pilavı 336 Kal
  • Ayran 76 Kal
  • Toplam: 1102 Kal
  • 22 Temmuz 2019
  • Yayla Çorba 115 Kal
  • Etli Kuru Fasülye 336 Kal
  • Bulgur Pilavı 291 Kal
  • Çoban Salata 98 Kal
  • Toplam: 840 Kal
  • 23 Temmuz 2019
  • Kremalı Mantar Çorba 180 Kal
  • Kuşbaşılı Ali Nazik 407 Kal
  • Pirinç Pilavı 336 Kal
  • Karpuz 60 Kal
  • Toplam: 983 Kal
  • 24 Temmuz 2019
  • Mercimek Çorba 183 Kal
  • Kadınbudu Köfte 450 Kal
  • Su Böreği 421 Kal
  • Komposto 200 Kal
  • Toplam: 1254 Kal
  • 25 Temmuz 2019
  • Düğün Çorba 125 Kal
  • Tavuk Taleks 300 Kal
  • Domatesli Bulgur Pilavı 291 Kal
  • Taze Üzüm 114 Kal
  • Toplam: 830 Kal
  • 26 Temmuz 2019
  • Hanım Ağa Çorba 166 Kal
  • Biber Dolma 320 Kal
  • Bolonez Soslu Makarna 593 Kal
  • Yoğurt 168 Kal
  • Toplam: 1247 Kal
T.C. Hitit Üniversitesi Rektörlüğü
Kuzey Kampüsü Çevre Yolu Bulvarı 19030 Çorum