Yayınlanma Tarihi: 24 Nisan 2024 Çarşamba

Bölgesel Kalkınma Odaklı Çalışmalar Masaya Yatırıldı

Hitit Üniversitesinde bölgesel kalkınma odaklı yürütülen çalışmalar gerçekleştirilen toplantıda masaya yatırıldı.

Hitit Üniversitesi Bilimsel Teknik Uygulama ve Araştırma Merkezi, Makine ve İmalat Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi, Teknoloji Transfer Ofisi ve Proje Yönlendirme ve Koordinasyon Ofisi ile Hitit Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Anonim Şirketi ekipleri düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nurcan Baykam ve Prof. Dr. Eşref Savaş Başcı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda hem Hitit Üniversitesi hem de bölgesel kalınma odaklı yürütülen çalışmalar ele alındı.

Görüşmede araştırma-geliştirme, kamu-üniversite-sanayi işbirliği, girişimcilik ile teknoloji ve proje tabanlı eğitimler kapsamındaki planlandı.

Yeni Kurulan “Fikir Atölyesi” Gündeme Alındı

Toplantıda hem öğrenci hem de akademisyenlere girişimcilik ve proje faaliyetlerine ışık tutacak fikirlerini masaya yatırmaları için ön kuluçka alanı niteliğinde kurulan Fikir Atölyesi faaliyetleri görüşüldü.

Akademik ve sosyal imkanların sunulacağı Fikir Atölyesi, alanında uzman kişiler ve sanayi temsilcileri ile öğrenci ve akademisyenlerin bir araya gelecekleri çalıştaylar, eğitimler ve atölyelere de ev sahipliği yapacak.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube