Yayınlanma Tarihi: 23 Aralık 2018 Pazar

Rektörümüzden ÖSYM Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün’ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette, Çorum Sınav Koordinatörlüğü ile ilgili bilgiler veren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, şuana kadar ÖSYM ile birlikte Anadolu Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi’nin de içerisinde yer aldığı kurumların yaptığı 230’dan fazla sınavda 850 bine yakın adayın sınavının başarıyla gerçekleştirildiğini belirterek bundan sonrasında da ÖSYM’nin yapacağı her türlü sınavda paydaş olarak yer almak istediklerini vurguladı.

Çorum Sınav Koordinatörlüğü’nün sistematik ve güzel çalışma ortamına sahip çok başarılı bir merkez olduğunu vurgulayan ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün de merkezde profesyonelce hizmet verildiğinin altını çizerek ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.