Yayınlanma Tarihi: 26 Eylül 2014 Cuma

Ensar Vakfı’ndan Rektörümüze Ziyaret

Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve yönetim kurulu üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Yapılan çalışmalarla ilgili genel bilgi paylaşımında bulunan Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Ensar Vakfı olarak her zaman Üniversitemizin yanında olduklarını ve Üniversitemizle yapılan ortak çalışmaları çok önemsediklerini ifade ederek yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Sivil toplum kuruluşlarının toplumun gelişmesinde çok önemli bir role sahip olduğunu, STK’ları ve STK’lar ile ortak projeler yapmayı çok önemsediklerini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bu çerçevede ülkemiz insanının manevî dinamiklerini zenginleştirerek ilmi, fikri ve ahlaki yönden gelişmesine katkıda bulunmayı amaç edinen Ensar Vakfı gibi köklü bir kuruluşun şubesinin ilimizde aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürmesinin büyük bir önem arz ettiğini vurguladı.

Ensar Vakfı ile pek çok ortak çalışma yapıldığını ve bu çalışmaların artarak devam edeceğine olan inancının tam olduğunu vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve yönetim kuruluna başarılı çalışmalarının devamını diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube