Yayınlanma Tarihi: 17 Nisan 2014 Perşembe

Yurtdışı Tanıtım Etkinliklerimiz Hız Kesmeden Devam Ediyor

Ulusal ve uluslararası arenada tanıtım etkinliklerine önem veren Üniversitemiz, tanıtım faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor.

Türkiye’de ve yurt dışında gerçekleştirilen eğitim fuarları çerçevesinde “Marka Şehir Dünya Üniversitesi” sloganıyla dünya üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Üniversitemiz, ulusal ve uluslararası düzeyde Hitit Üniversitesi’ni ve Çorum’u tanıtmaya devam ediyor.

Mart ayı içerisinde Kazakistan’ın Astana ve Almatı şehirlerinde düzenlenen tanıtım etkinliklerinde yer alan Üniversitemiz, 12-13 Nisan 2014 tarihlerinde ise Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de gerçekleştirilen eğitim fuarına katıldı.

Düzenlenen uluslararası eğitim fuarına Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Meral Demiryürek, Rektör Danışmanı Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nihan Kaya ile Basın ve Halkla İlişkiler personeli Ali Saçak katıldı.

Dünyanın çeşitli ülkelerinden 65 üniversite ve yabancı dil eğitimi veren kuruluşun yer aldığı fuarda; lisans, yüksek lisans ve doktora programlarında eğitim almak isteyen öğrencilerle bir araya gelinerek, Üniversitemizde yabancı uyruklu öğrenci kabulü ve Mevlana Değişim Programı hakkında detaylı bilgiler verildi.

Türkiye’den katılım gösteren üniversitelerin ilgi odağı haline geldiği Üniversitemiz standı en çok ziyaretçi çeken stantlar arasında yer alırken, öğrencilerin lisans ve lisansüstü düzeyde Üniversitemizde eğitim alabilmeleri adına gerekli şartları içeren broşürler dağıtıldı.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube