Rektörümüz Yurtkur Genel Müdürünü Ziyaret Etti

29 Mayıs 13

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğüne atanan Prof. Dr. Recep Kaymakcan’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan ziyaretinde, Üniversitemiz yükseköğretim kurumlarına ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunarak, ilimiz ve ilçelerimizde öğrenim gören öğrenci sayısının her geçen gün arttığını ve bu bağlamda ilimize ve ilçemize yapılacak olan KYK öğrenci yurtlarının büyük yarar sağlayacağını belirtti.

Yurtkur Genel Müdürü Prof. Dr. Recep Kaymakcan da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yüksek öğrenim gençliğinin ihtiyaç ve sorunlarına çözüm üretmek için ellerinden gelen her türlü çalışmayı yapacaklarını belirtti.

Rektörümüz Yurtkur Genel Müdürünü Ziyaret Etti