Yayınlanma Tarihi: 02 Nisan 2013 Salı

Üniversitemiz Öğrencileri “Mezuniyet Kütüphanesi” Kurdu

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü 4. Sınıf öğrencileri, Çorum Merkez Türkler Köyünde “Mezuniyet Kütüphanesi” kurdular.

Öğrencilerimiz kütüphanenin gerekli olan teknik donanımını, dolaplarını, masa ve sandalyelerini yenileyerek, satın aldıkları ve topladıkları kitaplar ile Kütüphanenin daha da zenginleşerek modern bir kütüphane olmasını sağlayarak kütüphanenin kullanılabilirliğini artırdılar.

Çorum Merkez Türkler Köyünde kurulan “Mezuniyet Kütüphanesi” açılışı; Üniversitemiz öğretim elemanları, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Açılış töreninde, kurdelenin kesilmesinin ardından Üniversitemiz öğrencileri giydikleri animasyon kıyafetleri ile müzik eşliğinde Türkler Köyü öğrencilerine eğlence düzenlediler.

Üniversitemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü 4. Sınıf Öğrencileri, geriye bakıldığında kendilerine ait somut bir çalışmanın olmasını istediklerini ve buradan hareketle, bırakılacak en güzel eserin bir Kütüphane olduğunu belirterek, bu geleneğin diğer öğrencilerimiz tarafından da benimsenerek bir geleneğe dönüşmesini istediklerini dile getirdiler.

 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube