Yayınlanma Tarihi: 09 Kasım 2012 Cuma

Üniversitemiz Tanıtım Etkinliklerine Bursa İle Başladı

Üniversitemiz tanıtım etkinlikleri kapsamında, 8-9 Kasım 2012 tarihleri arasında Bursa Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde Eğitim Fuarına katıldı.

Bursa Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde düzenlenen Yüksek Öğretim Günleri’nde birçok üniversite ve eğitim kurumu açtıkları stantlarla öğrencilere ilgi duydukları alanlarda tanıtımlar yaptı. Bursa’da düzenlenen “Yüksek Öğretim Günleri”nde stant açan Üniversitemiz,  öğrenciler ve öğretmenler tarafından yoğun ilgi gördü. Öğrencilere broşür ve promosyon dağıtılan Üniversitemiz standında Yrd. Doç. Dr. Nihan KAYA, Yrd. Doç. Dr. Ali SALUR ve Basın ve Halkla İlişkiler Görevlisi Ali SAÇAK öğrencilerle birebir ilgilenerek akıllarındaki soruları cevaplandırdı.

Fuarda öğrencilere ve rehber öğretmenlere yönelik tanıcı faaliyetlerin yapıldığını ifade eden Yrd. Doç. Dr. Nihan KAYA ve Yrd. Doç. Dr. Ali SALUR, üniversitemizde gerçekleşen yenilikleri öğrencilere duyurmaya çalıştıklarını söylediler. Üniversitemizdeki eğitim birimlerinin yanı sıra karşılıksız burs, kısmi zamanlı çalışma imkanı, staj yeri bulma imkanı ve öğrenci kulüpleri gibi öğrencilere sunulan destekler hakkında da bilgilerin verildiği eğitim fuarında “Hitit Üniversitesi özel üniversite mi?” sorusunun cevabı ise “En Özel Devlet Üniversitesi” oldu.

Tanıtım günleri içerisinde öğrenciler ve rehber öğretmenlerin yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep ALTEPE de standımıza büyük ilgi gösterdi. Standımızın ilgi çekici olduğunu ve bir devlet üniversitesinin bu tür organizasyonlarda öğrencilerle bir araya gelmesinin mutluluk verici olduğunu belirterek çalışmalarımızda başarılar diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube