2015 Yılında Sonuçlandırılan Bilimsel Araştırma Proje Özetleri Kitabı Yayınlandı

08 Şubat 16

Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Birimi tarafından desteklenen projelerden, 2015 yılında sonuçlandırılan proje özetleri ile bazı bilgilerin yer aldığı kitap yayınlanarak Ek’te verilmiştir.

Üniversitemizde, 2011 yılından bu yana BAP Birimince 256 projeye yaklaşık 13.700.000 TL verilmiştir. 2016 yılından itibaren geçerli olmak üzere 19008-Yurt Dışı Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Projesinin eklenmesiyle birlikte Üniversitemizde 8 farklı grupta projeye destek verilmektedir.

Söz konusu desteklerle, Üniversitemizde araştırmaya yönelik proje kültürünün yaygınlaştırılması, nitelikli proje üretilmesi ve bilimsel hareketliliğin arttırılması ile evrensel ve ulusal bilime, ülkenin teknolojik, ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkı sağlanması hedeflenmektedir.

• Sonuçlanan Bilimsel Araştırma Proje Özetleri (Ocak 2016) İçin Tıklayınız.