Yayınlanma Tarihi: 20 Kasım 2015 Cuma

“Çorum’un Sağlıktaki Çınarı Dr. Rifat Patır ile Dünden Bugüne Tıp ” Konulu Etkinlik Düzenlenecektir

Üniversitemiz Tıp Fakültesi ile Fen Edebiyat Fakültesi tarafından şehrimizin yaşayan kültür değerlerinden Doktor Rifat Patır için düzenlenen “Çorum’un Sağlıktaki Çınarı Dr. Rifat Patır ile Dünden Bugüne Tıp ” konulu etkinlik, 24 Kasım 2015 Salı günü saat 14.00’te Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

Programda, Dr. Rifat Patır’ın ve onu tanıyanların anlatımıyla hayatı, mesleğine dair anılarının ışığında geçmişten günümüze Çorum’un sosyal ve kültürel hayatı ile Türk tıbbının gelişimi üzerinde durulacaktır.

Dr. Rifat Patır için hazırlanan etkinliğimize Üniversitemizin akademik, idari personeli ile öğrencileri ve tüm Çorum halkı davetlidir.