Yayınlanma Tarihi: 24 Eylül 2013 Salı

ARDEB Panellerinde Gözlemci Panelistlik Başvuruları Tekrar Başladı

Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) tarafından yürütülen destek programları kapsamında sunulan projelerin değerlendirildiği panellerde bugüne kadar panelist/gözlemci panelist(*) olarak görev almamış olan akademisyenlerimiz; talep etmeleri durumunda, önümüzdeki dönemlerde oluşturulacak olan panellere gözlemci olarak katılabileceklerdir. Gözlemci panelistlerin, ekte belirtilen ilkelere ve etik kurallara uymaları zorunludur.

 


Konuyla ilgilenen araştırmacılarımızın; 

http://www.tubitak.gov.tr/sites/default/files/ardeb_gozlemci_panelist_basvuru_formu.pdf linkinde yer alan yer alan, iletişim bilgilerini de içeren formu doldurmaları ve imzalayarak belirtilen adrese göndermeleri halinde, "TÜBİTAK Danışman/Hakem/Panelistlerin Uyması Gereken İlke ve Etik Kuralların çıkar çakışması/çatışmasını düzenleyen 2 inci maddesindeki hususlar dikkate alınarak ve başvuru sırası gözetilerek uygun panellere katılımları sağlanacaktır. Bu süreç içerisinde mevzuatımız gereği gözlemci panelistlere herhangi bir ödeme yapılamayacaktır.

(*) Gözlemci panelist olarak görev almak için daha önce başvuruda bulunan araştırmacılarımıza ilişkin bilgiler veri tabanımızda mevcut olduğundan, bu araştırmacılarımızın tekrar başvuruda bulunmalarına gerek yoktur.

ADRES:

TÜBİTAK-ARDEB

Destek Programları Müdürlüğü

Tunus Cad. No:80

06100 Kavaklıdere/ANKARA

ARDEB Sunumu için tıklayınız.


Formlar ve Belgeler:

ARDEB Gözlemci Panelist Başvuru Formu için tıklayınız.

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube