Yayınlanma Tarihi: 22 Eylül 2013 Pazar

Mühendislik Tamamlama Sınavı Sonucuna Göre Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerimizin Dikkatine

Değerli Öğrencilerimiz;

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında 2013 Mühendislik Tamamlama Giriş Sınavı sonucunda Üniversitemize bağlı Mühendislik Fakültesini kazanan öğrencilerimizin kayıtları 23-27 Eylül 2013 tarihleri ve saat 09:00-17:00 arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında yapılacak olup kayıtlarda istenecek belgeler aşağıda belirtilmiştir.

KAYITLARDA İSTENECEK BELGELER

1- Adayın mezun olduğu okuldan aldığı diplomasının aslı ya da geçici mezuniyet belgesi

2- ÖSYM Yerleştirme Sonuç Belgesi (İnternet çıktısı)
3- Transkript aslı (Ağırlıklı ders notlarını gösterir belge)
4- 8 adet fotoğraf (4,5x6 cm. boyutlarında)
5- Onaylı ders içerikleri
6- İkinci öğretim öğrencileri için öğrenim ücreti ödemesi ile ilgili dekont. (Öğrenim ücretinin 1. taksit tutarı 765.00 TL’dir.)
7- Askerlik Belgesi (Erkek adaylardan terhis veya tecil belgesi)
8- Kimlik fotokopisi

KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR

1-  Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.
2-  İstenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez. Ancak aslının getirilmesi suretiyle Üniversite tarafından onaylı örneği kabul edilir.
3-  Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz.
4-  Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.
5-  Üniversitemiz gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir.

Kayıt Yeri:  Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı - Hitit Üniversitesi Kuzey Kampüsü - Çorum

Telefon   : 0364 219 20 60 – 0364 219 20 66

2013-Mühendislik Tamamlama Programları Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar

2013-Mühendislik Tamamlama Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler