Engelsiz Üniversite Farkındalık Buluşmaları'nın İkincisi Alaca MYO’da Düzenlenecektir

07 Aralık 13

Yükseköğretimde engelli öğrencilerin karşılaştıkları zorlukları, eğitim hayatımızda engellilere ne kadar yer açtığımızı, tutum ve davranışlarımızı ve Üniversitemizde engelli öğrencilerin eğitim almasına ilişkin hangi hizmetlerin sunulduğunu konuşmak ve tartışmak amacıyla Üniversitemiz eğitim birimlerinde “Engelsiz Üniversite Farkındalık Buluşmaları” düzenlenmektedir.

Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Koordinasyonu kapsamında düzenlenen “Engelsiz Üniversite Farkındalık Buluşmaları”nın ikincisi 09 Aralık 2013 Pazartesi günü, öğretim elemanları için saat 13.00’da, öğrenciler için de saat 14.00’da Alaca Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilecektir.