Yayınlanma Tarihi: 26 Ağustos 2012 Pazar

Üniversitemiz, Lisansüstü Programlarına Yeni Öğrencilerini Bekliyor

Üniversitemiz bünyesinde yer alan Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitü'lerinde toplam 8 programda Yüksek Lisans, 3 programda ise Doktora eğitimi verecektir.
 
Bu kapsamda Fen Bilimleri Enstitüsü bu yıl Biyolji, Kimya, Kimya Mühendisliği ile Makine Mühendisliği yüksek lisans programlarına toplam 47 öğrencimizi, YÖK tarafından kısa bir süre önce kabul edilerek açılan Makine Mühendisliği doktora programına ise bu yıl ilk kez 8 öğrencimizi kabul edecektir.

Sosyal Bilimler Enstitüsü ise İktisat, İşletme, Felsefe ve Din Bilimleri ile Temel İslam Bilimleri yüksek lisans programlarına toplam 139 öğrencimizi, Felsefe ve Din Bilimleri ve Temel İslam Bilimleri doktora programlarına ise toplam 40 öğrencimizi kabul edecektir.

Başvurular Fen Bilimleri Enstitüsü Yüksek Lisans programları için 27-29 Ağustos 2012 tarihleri arasında, Doktora Programı içinse 3-4 Eylül 2012 tarihleri arasında yapılacaktır. Sosyal Bilimler Enstitüsü Yüksel Lisans ve Doktora programlarına başvurular da 27-29 Ağustos 2012 tarihleri arasında yapılabilecektir. Başvurular şahsen yapılacak olup, başvuru koşulları ve diğer gerekli tüm bilgiler Enstitülerimizin web sayfalarında yer almaktadır.
 
Koşulları saglayan tüm öğrencilerimizi, ilimizin kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapmakta olan kamu görevlilerini, özel sektörde farklı alanlarda çalışan meslek adamlarımızı, sanayicilerimizi ve işadamlarımızı kariyerlerini, mesleki bilgi ve tecrübelerini geliştirmek, üniversitemizin sahip olduğu büyük bilgi birikimini paylaşmak üzere üniversitemizin lisansüstü programlarına bekliyoruz.
 
HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube