Sayfayı Yazdır Yazdır >Yazı Büyüklüğü Yazı Fontu Küçült Yazı Fontu Büyüt     SAYFAYI PAYLAŞ
28 / 05 / 2013

Arnavutluk Tiran’da bulunan Epoka Üniversitesinde düzenlenen “2nd BCCCE - Second International Balkans Conference on Challenges of Civil Engineering” isimli sempozyuma katılan Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Aykul ve Mevlana  Değişim Programı Koordinatörü Doç. Dr. Abdurrahman Asan, Epoka Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Altın ile yaptıkları  görüşmeler sonrasında, Üniversitemiz ile Epoka Üniversitesi arasında Mevlana Değişim Programı Protokolü imzalandı.

İlgili Fotoğraf Galerisi

Üniversitemiz Epoka Üniversitesi ile Mevlana Değişim Programı Protokolü İmzaladıÜniversitemiz Epoka Üniversitesi ile Mevlana Değişim Programı Protokolü İmzaladı

Sosyal Ağlar picturepicture picture picture

Telefon: (0364) 219 19 19