Yayınlanma Tarihi: 28 Mart 2020 Cumartesi

Üniversitemiz, Kampüsümüzdeki Sevimli Köpeklerin Bakımına Kayıtsız Kalmadı

Kuzey Kampüsümüzde öğrencilerimizin ve personelimizin kulübe yaparak koruma altına aldığı, ancak koronavirüs salgını nedeniyle ayrı kaldığı köpeklerin bakımına Üniversitemiz kayıtsız kalmadı.

Öğrencilerimizin ve personelimizin işbirliğiyle bakımlarını yaptığı köpeklerin durumu, koronavirüs salgını nedeniyle eğitime ara verilmesinin ardından merak konusu oldu. Birçok öğrencimizin salgın nedeniyle bakımları konusunda endişelendiği köpekler için Rektörlüğümüz devreye girdi. 

Koronavirüs salgını öncesi üniversite yemekhanesinden öğrencilerimiz ile personelimizin kendi imkanlarıyla yiyecek ihtiyacını karşıladığı köpekler için Rektörlüğümüz ‘Gözünüz arkada kalmasın. Onlar bize emanet. Bu sorumluluk hepimizin’ diyerek gerekli mama desteğini sağladı. 

Kampüsümüzdeki sevimli dostların tüm bakımları ise personelimiz Fatma Dinder tarafından gönüllü bir şekilde eksiksiz yerine getiriliyor. Çorum Belediyesi veteriner hekimi tarafından da muayeneleri ve aşısı yapılan köpeklerin, sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube