Yayınlanma Tarihi: 23 Temmuz 2019 Salı

VEFADER Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

İlim Yayma Vefader Yurdu Mezunları Derneği (VEFADER) Ankara Temsilcisi Av. Fatih Maden, üst düzey bürokratlardan oluşan 40 kişilik ekip ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Öztürk’ün Hitit Üniversitesi rektörü olarak atanmasından dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden VEFADER Ankara Temsilcisi Av. Fatih Maden, “Rektörümüzün Çorum için önemli bir değer olan Hitit Üniversitesi’nde önemli çalışmalara imza atacağına yürekten inanıyor, kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Rektörümüz Prof. Dr. Ali Osman Öztürk de VEFADER Ankara Temsilcisi Av. Fatih Maden ile beraberindeki heyeti ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.