Yayınlanma Tarihi: 26 Haziran 2019 Çarşamba

HİTÜ Çocuk Üniversitesi 2019 Etkinlikleri Başladı

Üniversitemiz tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “HİTÜ Çocuk Üniversitesi” etkinlikleri başladı.

Her geçen yıl içeriğinde yapılan farklılıklar ve görev alan çok sayıdaki öğretim elemanları ile geniş eğitim yelpazesine ulaşan “HİTÜ Çocuk Üniversitesi”, TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Programları kapsamında desteklenerek 100 öğrencinin katılımıyla gerçekleştiriliyor.

Üniversitemizin topluma hizmet faaliyetleri kapsamında hayata geçirdiği etkinliklerin başında gelen HİTÜ Çocuk Üniversitesi, çocuklara üniversite ortamında keyif alacakları yöntemlerle bilimsel çalışma imkanı sunmasının yanı sıra çocukların verimli bir tatil dönemi geçirmelerine de olanak sağlıyor. Program kapsamında 18 farklı etkinlik Üniversitemiz birimlerinde ve laboratuvarlarında yapılacak.

Meslek Yüksekokulları Kampüsü Ethem Erkoç Konferans Salonunda tanışma ve bilgilendirme toplantısında konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam, “HİTÜ Çocuk Üniversitesi 2019 etkinlikleri çerçevesinde sizleri Üniversitemizde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Öğretim elemanlarımızın hazırladıkları ders içerikleri ile hep birlikte güzel ve verimli bir etkinlik dönemi geçireceğiz. Hepinize güzel anılar biriktireceğiniz bir HİTÜ Çocuk Üniversitesi programı geçirmenizi diliyorum” dedi.




HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube