Yayınlanma Tarihi: 20 Haziran 2019 Perşembe

İnsani Değerler Platformundan Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

İnsani Değerler Platformu Sözcüsü Doç. Dr. Zekeriya Işık ile platform üyesi sivil toplum kuruluşu başkanlarından oluşan heyet Rektörümüz Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, İnsani Değerler Platformunun çalışmalarına ilişkin bilgiler veren Platform Sözcüsü Doç. Dr. Zekeriya Işık, spor, sağlık, sanat, kültür, eğitim, değerler gibi hemen hemen her alanda faaliyet gösteren STK’lardan oluşan İnsani Değerler Platformu olarak Çorum’un sosyal ve kültürel yaşamına katkı sunmaya çalıştıklarını belirtti. Platform bünyesinde bulunan STK’ların başta gençlerimiz olmak üzere her kesime hitap eden birbirinden farklı projelere sahip olduğunun altını çizen Doç. Dr. Işık, Üniversitemiz ile geçtiğimiz dönemlerde önemli projelere imza attıklarını ve bundan sonra da her zaman ortak çalışmalar yapmaya hazır olduklarını ifade ederek İnsani Değerler Platformunun Hitit Üniversitesi’nin her zaman yanında olduğunu vurguladı. 

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ise Üniversitemiz ile ilimizde faaliyet gösteren STK’lar iş birliğinde şehrimize, bölgemize ve ülkemize katkı sağlayacak pek çok projenin hayata geçirilebileceğine dikkat çekerek bu noktada Üniversitemiz bünyesinde bulunan uygulama ve araştırma merkezleri ile öğrenci kulüplerinin önem arz ettiğini belirtti. 

Hitit Üniversitesi olarak yapılacak çalışmalara ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarının altını çizen Rektörümüz Prof. Dr. Öztürk, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı İnsani Değerler Platformu’na teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.   



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube