Yayınlanma Tarihi: 08 Mayıs 2019 Çarşamba

Bahar Etkinliklerimiz Sona Erdi

Üniversitemiz tarafından 29 Nisan - 04 Mayıs 2019 tarihleri arasında çeşitli birimlerimizde akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimize yönelik olarak kültür, sanat, spor, konferans, kongre ve söyleşi başlıkları altında çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmiştir. Söz konusu etkinlikler kapsamında; 

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi tarafından Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilim Tarihi Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Kaçar’ın konuşmacı olarak katıldığı "Prof. Dr. Fuat Sezgin'in İslam, Bilim ve Teknoloji Müzesi" konulu konferans düzenlenmiştir. Ayrıca Üniversitemiz Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi’nde de Hüsn-ü Hat eserleri sergilenmiştir.

Üniversitemiz Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından Üniversitemiz Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezinde “Bahara Merhaba” temalı resim sergisi, Ethem Erkoç Konferans Salonu Fuayesinde “Rengarenk” temalı resim sergisi ve Ethem Erkoç Konferans Salonunda da “Bahar Konseri” gerçekleştirilmiştir. 

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi tarafından şiir yarışması etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi tarafından Mühendislik Fakültesinde 25 öğrenci projesinin sergilendiği Proje Pazarı etkinliği gerçekleştirilmiştir. Ayrıca Cazgır A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Orhan Cazgır öğrencilerimizle bir araya gelerek öğrencilerle iş hayatına yönelik bir söyleşi yapılmıştır.

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi ile Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığının koordinasyonunda Üniversitemiz 15 Temmuz Spor Kompleksinde satranç, voleybol, 3x3 basketbol müsabakaları ve Bahabey Çamlığında Oryantiring yarışması gerçekleştirilmiştir.

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından her yıl gerçekleştirilen öğrenci kongresinin bu yıl 6.’sı dört farklı salonda eş zamanlı oturumlarla gerçekleştirilmiş; etkinlik boyunca Üniversitemizin önlisans, lisans ve lisansüstü öğrencileri tarafından Sosyal Bilimler, İslami Bilimler ve Sağlık Bilimleri alanlarından sekseni aşkın bildiri sunulmuştur.

Üniversitemiz Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu tarafından Üniversitemiz Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezinde itfaiyecilik, veterinerlik ve aşçılık bölümlerinin tanıtıldığı stantlar açılmıştır.

Üniversitemiz İnsan Kaynakları Merkezinin koordinasyonunda İŞKUR Çorum İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanlığınca Üniversitemizin çeşitli eğitim birimlerinde Mülakat, İş Görüşmeleri ve İş Arama Becerileri eğitimleri düzenlenmiştir.

Pek çok birimimizin büyük katkı ve destekleri ile yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinliklerimize destek veren, katılımlarıyla onurlandıran herkese içtenlikle teşekkür ediyoruz.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube