Yayınlanma Tarihi: 06 Mayıs 2019 Pazartesi

İstanbul Üniversitesi AUZEF Bahar Dönemi Ara Sınavları Yapıldı

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (İÜ AUZEF) 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınavları 04-05 Mayıs 2019 tarihlerinde Hitit Üniversitesi Koordinatörlüğünde sabah ve öğleden sonra olmak üzere 4 oturum halinde ilimizde de uygulandı. İstanbul Üniversitesi AUZEF Akademik Takviminde; Güz ve Bahar Dönemlerinde Ara Dönem Sınavı, Yarıyıl Sonu Sınavı ile birlikte Yarıyıl Sonu Telafi Sınavı da yer almaktadır.

Hitit Üniversitesi Rektörü ve İl Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, bu sınavın ilimizde yapılıyor olmasından duymuş olduğu memnuniyetini ifade ederek, Çorum Sınav Koordinatörlüğünce yapılan bu sınav ile birlikte diğer tüm sınavların da kurallara uygun olarak huzur ve güvenlik içerisinde uygulanmasına katkı sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Alkan, ayrıca sınava katılan tüm adaylara da başarılar diledi.

Çorum Sınav Koordinatörlüğü