Yayınlanma Tarihi: 17 Mayıs 2019 Cuma

Rektörümüz Genel Sekreterlik Personeli ile Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam ile birlikte Genel Sekreterlik, Hukuk Müşavirliği, Yazı İşleri Müdürlüğü, Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü, İç Denetim Birimi, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü, Uluslararası İlişkiler Birimi ve Bilgi Edinme Birimi personeli ile bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan konuşmasında Üniversitemizin hızla geliştiğine ve büyüdüğüne dikkat çekerek “Bu süreçte yaptığınız özverili çalışmalarınızla Üniversitemize önemli katkılar sağladınız. Hepimiz büyük bir bütünün parçalarıyız. Hepinizin gayreti bütünün içerisinde büyük önem arz ediyor. Bu süreç zarfında omuz omuza, hep birlikte çalışmalarımızı başarılı bir şekilde sürdürdük. Hepinize bu noktadaki tüm gayretleriniz için içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü