Yayınlanma Tarihi: 24 Nisan 2019 Çarşamba

Rektörümüzden Alaca Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Alaca programı kapsamında Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ve Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu’yu ziyaret etti. Ziyaretlerde Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr.  Bahat Comba da hazır bulundu.

Rektörümüz Alaca Avni Çelik MYO Öğretim Elemanları ve Öğrencileriyle Buluştu

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Alaca ziyaretinin devamında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Bıyık ve Genel Sekreter Erdal Kanık ile birlikte Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek öğretim elemanları ve öğrencilerle bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, öğrencilerimize yönelik yaptığı konuşmada “Mesleğiniz gerektirdiği ne ise o donanımlara sahip olmalısınız. Eğer donanımlı bir şekilde mezun olursanız, büyük avantajlara sahip olursunuz. Meslek hayatınızda edindiğiniz bilgileri güçlendirerek inşallah daha iyi yerlere gelirsiniz. Sizlerin başarısı Hitit Üniversitesi’nin başarısıdır” dedi. Meslek Yüksekokullarının önemine de değinen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ülkemizin geleceğinin mesleki eğitimden geçtiğini ifade ederek Hitit Üniversitesi olarak MYO’lara büyük ölçüde destek vermeye gayret ettiklerini ve bu doğrultuda da ciddi yol kat edildiğini vurguladı.

Üniversitemizin sahip olduğu kültürel, akademik ve entelektüel birikimini aktararak bulunduğu bölgeye ve şehre katkı sağlamak adına önemli çalışmalar yaptığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bu çalışmalar çerçevesinde de Alaca’da “Alaca’yı Düşünüyorum” projesinin gerçekleştirildiğini söyleyerek Alaca’yı Düşünüyorum projesinin il bazında Türkiye’de az üniversitenin yaptığı ilçe bazında ise genel anlamda ilklerden olduğunun altını çizdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, konuşmasının devamında Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulunun bugünlere gelmesindeki katkılarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederek öğretim elemanlarımıza ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diledi.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube