Yayınlanma Tarihi: 19 Mart 2019 Salı

Çorum Kültür ve Turizm Derneği Rektörümüzü Ziyaret Etti

Çorum Kültür ve Turizm Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özer Gökmen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Ercan ve Ömer Arslan, Dernek Genel Sekreteri Atakan Akman ile dernek üyelerinden İsmail Eker, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Ziyarette Çorumluların geçmişte ortaya koydukları konukseverlik ve kahramanlıklara dikkat çekmek amacıyla geçtiğimiz aylarda “Çorumlunun Yaptığını Herkes Yapamaz” isimli kısa filmin hazırlandığını ifade eden Çorum Kültür ve Turizm Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özer Gökmen, Çorum Valiliği, Çorum Belediyesi, Üniversitemiz, Çorum Ticaret Sanayi Odası, Çorum Esnaf Odaları Başkanlığı ve Çorum Kültür ve Turizm Derneği'nin iş birliği ile yürütülen tanıtım çalışmaları kapsamında da kısa filminin devamı niteliğindeki “Herkes Yapamaz 2” filminin çekimlerinin devam ettiğini söyledi. Hasan Özer Gökmen, filmin ikincisinde de Çorum'u ve Çorumluları ilgilendiren tarihi bir olayın hikâye edildiğini belirterek iş birliğinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.

Üniversitemizin ilimizdeki tüm STK’larla iş birliği içerisinde hareket etmeyi önemsediğini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “Hitit Üniversitesi olarak sadece eğitim faaliyetleriyle değil, bulunduğumuz şehrin tarihi, kültürel, sosyal ve turistik yapısına da dokunarak ilimize katkı sağlamaya büyük önem veriyoruz” dedi. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, şehrimizin en üst düzeyde tanıtımının yapılması için yapılan çalışmalara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurgulayarak ziyaretlerinden dolayı Çorum Kültür ve Turizm Derneğine teşekkür etti.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube