Yayınlanma Tarihi: 17 Mart 2019 Pazar

Öğrencilerimiz Adına 10. Yıl Hatıra Ormanımıza Fidan Dikimi Yapıldı

Üniversitemizin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gerçekleştirdiği faaliyetlerden birisi olan ve Üniversitemizin kuruluşunun 10. yılı dolayısıyla Orman İşletme Müdürlüğünün katkılarıyla Kuruçay Köyü mevkiinde oluşturulan 10. Yıl Hatıra Ormanı dikilen yeni fidanlarla büyümeye devam ediyor. 

Bu kapsamda Üniversitemizin YÖKAK Kurumsal Dış Değerlendirme Sürecindeki toplantıda öğrencilerimizden gelen talepler doğrultusunda sembolik olarak bütün öğrencilerimiz adına 10. Yıl Hatıra Ormanı’na yeni fidanlar dikildi.

Gerçekleştirilen programa Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Öğrenci İşleri Dairesi Başkanı Ömer Çırak, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Hüseyin Özden ile öğrencilerimiz katıldı.

Üniversitemiz 10. Yıl Hatıra Ormanında ağaçlandırma çalışmalarımızın hızla devam ettiğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemizin YÖKAK sürecinde öğrencilerimizle yapılan toplantıda gelen talepler doğrultusunda sembolik olarak bütün öğrencilerimiz adına 10. Yıl Hatıra Ormanı’na yeni fidanların dikildiğini açıklayarak “İnanıyorum ki gençlerimiz de diktikleri fidanlar gibi kendilerini yetiştirip, geliştirerek ülkemizin geleceğine en iyi şekilde katkıda bulunacaklardır” ifadelerini kullandı. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, oluşturulan hatıra ormanında tüm akademik ve idari personel adına bir ağaç dikildiğini hatırlatarak göreve başlayan akademik ve idari personelimize de benzer şekilde bir fidan dikilip, belgelerinin kendilerine iletildiğini sözlerine ekledi. 

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü

  



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube