Yayınlanma Tarihi: 12 Ağustos 2018 Pazar

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu Rektörümüzü Ziyaret Etti

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Erol Kavuncu, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Ziyarette AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, “Hitit Üniversitemiz Çorum’un, Çorum halkının en önemli bir kaç problemlerinden bir tanesiydi. Rektör hocamız başta kampüs sorununa yönelik olmak üzere gerçekleştirdiği çalışmalarla üniversitemizin gerçek anlamda üniversite hüviyetine bürünmesinde çok ciddi destek ve katkı sağladı. Buna yakinen şahidiz” diyerek Üniversitemizin gerek akademik, gerek fiziki, gerekse de öğrenci sayısı ve bünyesinde barındırdığı bölümleri ile başarısını ve potansiyelini katlayarak devam ettirdiğini belirtti. Elde edilen bu başarının Rektörümüz ile birlikte artarak devam edeceğini düşündüklerini ve dilediklerini de söyleyen Kavuncu, “Her türlü faaliyette, çalışmada Rektörümüzün yanında, yanı başında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Üniversal anlamda bilime, Türkiye’nin bilim hayatına katkı sunan Hitit Üniversitemize, katkılarından ve genel anlamda geldiği nokta itibari ile başarılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan da Milletvekili Erol Kavuncu ile bu görevinin öncesinden beraberliklerinin ve iş birliklerinin olduğunu belirterek “Kendisi sadece görev yaptığı alanla değil Çorum’u ilgilendiren tüm alanlarda muazzam çalışmalar yapmış bir gönül insanı. Gerçekten böylesine güzel bir insanla milletvekili olmasının sonrasında da rektör olarak çalışmak çok keyifli. Çorum sevdalısı , Çorum’a çok güzel işler yapan bir insan. Bundan sonrasında yeni görevi ile beraber çok daha farklı işlere imza atacağına inanıyorum. Üniversitemizin sorunları, yeni arayışları, yeni ufukları konusunda olan istişarelerimizin çok kıymetli olduğuna ve bunların ilimize büyük bir sinerji olarak döneceğine de inancım tam” ifadelerini kullandı. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ziyaretlerinden dolayı AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu’ya teşekkür ederek yeni görevinde tekrar başarılar diledi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube