Yayınlanma Tarihi: 27 Temmuz 2018 Cuma

ECE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz Rektörümüzü Ziyaret Etti

ECE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Üniversitemiz bünyesinde yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini ifade eden ECE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, Hastanemizde hasta takibine başlayan Meslek Hastalıkları Polikliniği’nin Çorum’a büyük bir fayda sağladığını belirtti. Erdem Çenesiz, orta vadede polikliniğin faydasının öneminin daha da iyi anlaşılacağını vurgulayarak İlimize sağladığı katkılardan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.

Meslek Hastalıkları Polikliniğini, Üniversitemizin içinde yer aldığı topluma her anlamda katkı sağlama anlayışının bir ürünü olarak nitelendiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da bölgemizde tek olan bu merkezimiz ile çevre şehirlere de hizmet verilmekte olduğunun altını çizerek ziyaretlerinden dolayı Erdem Çenesiz’e teşekkür etti.