Yayınlanma Tarihi: 26 Temmuz 2018 Perşembe

Hitit Camii Projemizde Sona Gelindi

Üniversitemiz Kuzey Kampüsüne yapılacak olan Hitit Camii projemizde sona gelindi. Bu çerçevede kampüsümüze yapılacak olan Hitit Camii konusunda istişare etmek üzere Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Oğuzhan Kaya, AK Parti Çorum Milletvekili İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Erol Kavuncu ve Üniversitemiz Genel Sekreteri Erdal Kanık ile birlikte Diyanet İşleri Başkanı Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş’ı ziyaret etti.

Ziyarette toplam kapalı alanı 4.139 m² ve toplam 5.370 kişilik kapasiteye sahip olacak şekilde planlanan Hitit Camii’nin projesinin tamamlanarak ihaleye hazır olduğu bilgisini veren Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, camiinin temelinin atılması için de tüm gayretlerin gösterildiğini vurguladı. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, camiinin yapımı için desteklerini esirgemeyen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan’a, AK Parti Çorum Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Oğuzhan Kaya’ya, AK Parti Çorum Milletvekili İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Erol Kavuncu’ya ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü