Yayınlanma Tarihi: 25 Temmuz 2018 Çarşamba

Çorum Çocuk Evleri Proje Grubundan Rektörümüze Teşekkür Ziyareti

Üniversitemiz ile Çorum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü iş birliğinde oluşturulan "Çorum Çocuk Evleri Projesi" ekibi, Çorum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban, Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Meral Demiryürek, Çorum Çocuk Evleri Sitesindeki çocuklar ve eğitmenleri ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan'a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Üniversitemiz ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü iş birliğinde Çorum Çocuk Evleri Sitesindeki 7-14 yaş grubu çocukların dil ve edebiyat becerilerinin geliştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen BAP destekli kamu kurumu – üniversite projesi kapsamında yapılan ziyarette Çorum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban, projenin çocukların gelişimine katkıda bulunduğunu belirterek proje kapsamındaki 7 öğrencinin HİTÜ Çocuk Üniversitesi’ne katılmalarından dolayı da büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Yahya Çoban, projeye vermiş oldukları desteklerden ve öğrencilerin Çocuk Üniversitesi’ne katılımlarının sağlanmasındaki katkılarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.

Hitit Üniversitesi olarak üniversite-kamu kurumu işbirliğini çok önemsediklerinin altını çizen Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise iki kurum ortaklığında hayata geçirilen projeden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu dile getirerek üniversitelerin yapmış olduğu çalışmalar ve projelerle bulunduğu şehrin ve bölgenin her anlamda gelişimine katkı sağlaması gerektiğine yürekten inandığını vurguladı. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, projenin gerçekleştirilmesindeki katkılarından dolayı Çorum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban’a, Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Meral Demiryürek’e ve proje ekibi ile emeği geçen herkese teşekkür etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube