Yayınlanma Tarihi: 10 Temmuz 2018 Salı

ÇESOB’tan Rektörümüze Ziyaret

Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Üniversitemiz ile ÇESOB arasında yapılabilecek çalışmaların ele alındığı ziyarette ÇESOB Başkanı Recep Gür, Üniversitemizin önemli projelere imza attığını ve yapmış olduğu çalışmalarla ilimize çok büyük katma değer sağladığını ifade ederek birlikte ortak çalışmalar yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Üniversitemizin en başından bu yana başta bulunduğu il olmak üzere bölgesine ve ülkesine katma değer sağlama amacıyla çalışmalarını yürüttüğünün altını çizen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da STK’ların üniversitelerin en önemli paydaşlarından biri olduğunu ve birlikte ortak projeler yapmayı önemsediklerini belirterek ÇESOB Başkanı Recep Gür ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.