Yayınlanma Tarihi: 05 Haziran 2018 Salı

Çorum Tabip Odası Yeni Yönetim Kurulu Rektörümüzü Ziyaret Etti

Çorum Tabip Odası Yeni Başkanı ve Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Çağatay Çağlar, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Sağlık alanında yaşanan gelişmelerin ele alındığı görüşmede Çorum Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. İsmail Çağatay Çağlar, Üniversitemizin hastanemizde gerçekleştirmiş olduğu başarılı operasyon ve tedavi yöntemleriyle önemli başarılara imza attığını belirterek sağlık alanına verdiği önemden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkürlerini iletti. Çorum Tabip Odası ile Üniversitemiz ortaklığında yapılacak pek çok projenin olduğunu vurgulayan Doç. Dr. Çağlar, Üniversitemiz ile işbirliği içerisinde hareket etmekten dolayı büyük mutluluk duyacaklarını da sözlerine ekledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan da Tıp Fakültemiz ile hastanemizde kısa sürede önemli gelişmelerin kaydedildiğini ifade ederek Üniversitemizin hem gerçekleştirdiği operasyonlarla hem de bünyesine kattığı öğretim üyesi ve birimlerle sağlık alanında her geçen gün büyümeye devam ettiğini belirtti. Hitit Üniversitesi olarak Çorum Tabip Odasına her zaman destek vermeye hazır olduklarının altını çizen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ortak çalışmalar gerçekleştirmekten memnuniyet duyacaklarını dile getirerek ziyaretlerinden dolayı Çorum Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. İsmail Çağatay Çağlar ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.     



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube