Yayınlanma Tarihi: 05 Haziran 2018 Salı

AK Parti İskilip İlçe Başkanı Rektörümüzü Ziyaret Etti

AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

İskilip Meslek Yüksekokulu ile ilgili genel değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan,  İskilip MYO’da 5’i aktif olmak üzere toplam 10 programda 500 civarında öğrenci ve 17 öğretim elemanıyla eğitim-öğretim faaliyetlerinin tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Kaba inşaatı tamamlanan ve Üniversitemize devredilen yeni MYO binası için ihale sürecinin devam ettiğini söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan,  yakın zamanda ihaleye çıkılmasıyla birlikte mevcut öğrencilerimizin daha modern mekanlarda eğitim almaya devam edeceklerini ve yeni bölümlerimizle birlikte yaşanacak öğrenci artışı beraberinde de İskilip MYO’nun daha da büyüyeceğini vurgulayarak “Bu çalışmada emeği geçen başta Milletvekillerimiz olmak üzere İskilip Belediye Başkanına, AK Parti İskilip İlçe Başkanına ve tüm hayırseverlerimize desteklerinden dolayı içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi. 

AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek de İskilip Meslek Yüksekokulunun ilçe için önemli olduğunun altını çizerek Üniversitemizin gerek ilimize gerekse de İskilip ilçemize sağlamış olduğu katkılardan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a teşekkür etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube