Yayınlanma Tarihi: 31 Mayıs 2018 Perşembe

Üniversitemizde Türk Tasavvuf Musikisi Konseri Düzenlendi

Hitit Üniversitesi Ailesi olarak, onbir ayın sultanı Ramazan ayının bizlere sağladığı bereketi ve huzuru paylaşmak adına her yıl bir araya geldiğimiz geleneksel iftar programımız bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleşti. İftar programı öncesinde Meslek Yüksekokulu Ethem Erkoç Konferans Salonu’nda Üniversitemiz Türk Tasavvuf Musikisi Korosu tarafından bir konser verildi.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği programa Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mustafa Bıyık ve Prof. Dr. Nurcan Baykam, Genel Sekreterimiz Erdal Kanık, dekan ve müdürlerimiz ile çok sayıda akademik ve idari personelimiz katıldı.

Dinleyenlerin Ramazan ayının huzurunu doyasıya yaşadığı program sonrasında Rektörümüzün konuşmaları ve Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından iftar yemeğine geçildi.  Yemek sonrasında tüm akademik ve idari personelimize Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Yerleşkesi içerisindeki açık alanda çay ikramında bulunuldu.

Programımıza katılan tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ederiz.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü