Yayınlanma Tarihi: 30 Nisan 2018 Pazartesi

Üniversitemizde Satranç Turnuvası Düzenlendi

Üniversitemiz Bahar Etkinlikleri kapsamında akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizin katılımıyla Spor Bilimleri Fakültesi’nde Satranç Turnuvası düzenlendi.

Turnuvanın açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Spor Bilileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faruk Yamaner, Satranç İl Temsilcisi Hasan Özer Gökmen, Üniversitemizin akademik ve idari personeli ile öğrencilerimiz katıldı.

Üniversitemiz bünyesinde böyle bir etkinliğin düzenlenmesinden ve satrancın yaygınlaşmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Satranç İl Temsilcisi Hasan Özer Gökmen, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan da öğrencilerimize eğitim faaliyetlerinin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da kendilerini geliştirmelerini sağlayabilecek tüm faaliyetleri olabildiğince desteklediklerini ifade ederek çeşitli turnuva ve organizasyonlarla öğrencilerimizin sosyal aktivitelerine katkı sunma gayreti içerisinde olduklarının altını çizerek turnuvanın düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Satranç İl Temsilcisi Hasan Özer Gökmen’e teşekkür etti. 

İlk hamleyi yaparak turnuvayı başlatan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, tüm katılımcılara da başarılar diledi.

Satranç Turnuvası’nda sıralamalar ise şu şekilde gerçekleşti:

  1. Hakan YAZAR
  2. Hamza TOPAL
  3. Can ER



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube