Yayınlanma Tarihi: 29 Mart 2018 Perşembe

Mehmet Tatlısu Rektörümüzü Ziyaret Etti

Emekli öğretim görevlisi Mehmet Tatlısu, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Bir akademisyen ve Çorumlu olarak Üniversitemiz yaşanan gelişmeleri memnuniyetle izlediğini ifade eden Mehmet Tatlısu, yapılan başarılı çalışmalardan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti. Tatlısu, ziyarette Necip Fazıl Kısakürek’in şiir arşivini Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a hediye etti.

Üniversitemizin her geçen gün büyüyerek yeni bir başarılı çalışmalara imza attığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da ziyaretlerinden dolayı Mehmet Tatlısu’ya teşekkür ederek 12 Nisan 2018 Perşembe günü Eğitimci-Yazar Muzaffer Doğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan “Vefatının 35. Yıldönümünde Necip Fazıl ve Beklenen Gençlik” konulu konferans kendisini davet etti.