Yayınlanma Tarihi: 29 Mart 2018 Perşembe

AK Parti İl Başkanı Av. Karadağ Rektörümüzü Ziyaret Etti

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, kısa bir süre önce Üniversitemizin işbirliğinde Türkiye’de ilklerden olan ve ilimizde düzenlenen kadın girişimcilere yönelik uygulamalı girişimcilik eğitimine dikkat çekerek verilen eğitimden dolayı başta Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Bundan sonraki süreçte bu ve benzeri ortak çalışmaların artarak devam edeceğini belirten Av. Karadağ, Üniversitemiz ile yakın bir diyalog ve istişare içerisinde olduklarını vurguladı.

Karşılıklı görüşmeler ve fikir alışverişleri neticesinde Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesinde Hukuk Bölümü’ne bağlı Adalet Programı’nın açıldığını ifade eden Av. Karadağ, “Yapılan görüşmeler ve yoğun istişareler sonucunda Üniversitemizin her alanda gelişip büyümesi için gayret ediyoruz. Bu noktada hem AK Parti İl Başkanı olarak hem de hukuk dersleri veren, yıllarını hukuka adamış bir avukat olarak Adalet Programı için her türlü desteği vermeye de devam edeceğiz. Programın aktif hale getirilmesi için öğretim elemanı kadrosunun tamamlanmak üzere olduğunu ve en kısa sürede öğrenci alımına başlanacağını da Rektörümüzden şuan öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine İlimiz ve Üniversitemiz adına yatığı çalışmalardan dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki yapılan bu yatırımlar, ilerleyen zamanlarda inşallah Hukuk Fakültemizin temellerini oluşturacaktır” dedi.

Üniversitemizin İTÜ’den sonra Türkiye’de 2. olarak Girişimcilik Dersi vermeye başladığını ve ülkemizdeki pek çok üniversite de bu uygulamanın başladığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ile birlikte pek çok projeye imza attıklarını belirterek girişimcilik alanında verilen eğitimin de bunlardan bir tanesi olduğunu vurguladı. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “Başkanımızın Hukukçu olması dolayısıyla bu alanda yapılan çalışmalarda kendisiyle fikir alışverişi yapıyoruz ve olumlu sonuçlar da elde etmeye başladık. Yaptığımız istişareler neticesinde önemli katkılar sağlayacağına inandığımız Adalet Programı da Üniversitemizde açıldı. Birçok alanda olduğu gibi Hukuk alanında da yaptığımız girişimler meyvesini vermeye başlıyor. Bu konudaki destek ve tecrübelerini esirgemeyen AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ’a teşekkür ediyorum” dedi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube