Yayınlanma Tarihi: 22 Mart 2018 Perşembe

Üniversitemizde Kariyer Günleri ve Bahar Etkinlikleri Hakkında Toplantı Düzenlendi

Üniversitemizde 24 Nisan-4 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Kariyer Günleri ve Bahar Etkinlikleri” kapsamında yapılacak olan faaliyetler, Üniversitemizin dekanlık ve müdürlükleri ile istişare edildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan Başkanlığında yapılan toplantıya; Rektör Yardımcılarımız, Fakültelerimizin Dekanları, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri, Genel Sekreter, Daire Başkanları ve birimlerimizin ilgili akademik ve idari personeli katıldı.

Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri ile Konferans, Kongre ve Söyleşiler başlıkları altında gerçekleştirilecek olan etkinliklere ilişkin takvim yakın bir zaman da oluşturularak Üniversitemizin web sayfası aracılığıyla duyurulacaktır.