Yayınlanma Tarihi: 22 Mart 2018 Perşembe

AK Parti Çorum İl Gençlik Kollarından Rektörümüze Ziyaret

AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz iel birlikte yapılabilecek projeler hakkında görüşülen ziyarette AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur, Üniversitemizin her geçen gün başarılı çalışmalara imza attığını ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a Üniversitemize ve İlimize kazandırdıklarından dolayı teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da Üniversitemizin çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini açıklayarak ziyaretlerinden dolayı AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.