Yayınlanma Tarihi: 22 Mart 2018 Perşembe

10. Yıl Hatıra Ormanı Fidan Dikimi Çalışmalarımız Devam Ediyor

Üniversitemizin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gerçekleştirdiği faaliyetlerden birisi olan ve Üniversitemizin kuruluşunun 10. yılı dolayısıyla Orman İşletme Müdürlüğünün katkılarıyla Kuruçay Köyü mevkiinde oluşturulan 10. Yıl Hatıra Ormanı’nda Dünya Ormancılık Haftası dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Orman İşletme Müdürü Halil Kısacık, Rektör Yardımcılarımız, Fakültelerimizin Dekanları, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürlerimiz ile Üniversitemizin akademik ve idari personelinin katılımıyla hatıra ormanımıza yeni fidanlar dikildi.

Etkinlikte konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Kuruçay Köyü mevkiinde 35 dönümlük bir alanda oluşturulan ve 3750 dikim kapasiteli 10. Yıl Hatıra Ormanı’nda, Üniversitemizin tüm akademik ve idari personeli adına bir ağaç dikildiğini ifade ederek yüksek doğruluklu koordinatların yer aldığı bir sertifikanın da verildiğini belirtti.  Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ayrıca Üniversitemizde göreve başlayan akademik ve idari personelimize benzer şekilde bir fidan dikilip, belgelerinin kendilerine iletildiğini de sözlerine ekledi. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Orman İşletme Müdürlüğüne 10. Yıl Hatıra Ormanının oluşturulmasındaki katkılarından dolayı teşekkür etti.





HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube