Yayınlanma Tarihi: 02 Mart 2018 Cuma

Çorum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’ndan Rektörümüze Ziyaret

Çorum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ÇSMMMO) Başkanı Ali Can Doğan, Başkan Yardımcısı Nazik Bulut ve Lemzi Çöplü ile birlikte 1-7 Mart Muhasebe Haftası olması münasebetiyle Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, ÇSMMMO’nun çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Ali Can Doğan, her zaman ortak iş birliklerine açık olduklarını ifade ederek Üniversitemizin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirtti. Ayrıca Başkan Doğan, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ı 1-7 Mart Muhasebe Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenledikleri dayanışma yemeğine davet etti.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da Üniversitemizin kapılarının herkese her zaman açık olduğunu belirterek her iki kurum arasındaki ortak çalışmaların artarak devam edeceğinin altını çizdi. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, nazik davetlerinden dolayı Başkan Ali Can Doğan’a teşekkür ederek şahsında tüm yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.