Yayınlanma Tarihi: 14 Mart 2018 Çarşamba

Çorum Tabipler Odasından Rektörümüze Ziyaret

Çorum Tabipler Odası Genel Sekreteri Dr. İsmail Türker Ejder ve Çorum Tabipler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. İlker Uzeli, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Üniversitemizde gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgi paylaşımında bulunarak Çorum Tabipler Odasının Çorum için büyük önem ve yarar sağladığını dile getirdi. Ayrıca Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, şimdiye kadar birlikte ortak çalışmalar yapmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek bundan sonrasında da ilimiz ve Üniversitemiz yararına katma değeri yüksek çalışmalar yapacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Çorum Tabipler Odası Genel Sekreteri Dr. İsmail Türker Ejder ise birlikte çalışmanın ve iş birliği içerisinde çalışmanın kurumları daha ileri taşıdığına inandığını ve bundan sonrasında da birlikte ortak çalışmalar yapmaya hazır olduklarını ifade etti.