Yayınlanma Tarihi: 12 Mart 2018 Pazartesi

Rektörümüz SBKY Bölümü Öğretim Elemanlarıyla Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, YÖK tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde İngilizce (%100) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Programı ve Zorunlu İngilizce Hazırlık Sınıfı açılmasının uygun görülmesi dolayısıyla Bölüm öğretim elemanlarıyla bir araya gelerek yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Dünya standartlarında eğitim kalitesine, branşlarına ait teknik donanıma ve çağın gereksinimlerini karşılayacak bilgi birikimine sahip olan Üniversitemizin yapmış olduğu gayretli çalışmalar ve tüm paydaşlarından aldığı desteklerle her geçen gün daha da gelişmekte olduğuna dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, üniversite sektör iş birliğinin önemine ve toplam kalite anlayışına vurgu yaparak “Yaptığımız çalışmalarda ektiklerimizin ürünlerini almaya başladık. Gönül vererek çalışmalarınızı gerçekleştirdiğiniz zaman başarı ortaya çıkıyor. Üniversitemizin İngilizce eğitim verebilir olması büyük mutluluk verici. Fakültemiz ve Üniversitemiz sizlerle birlikte daha güzel yerlere gelecektir” dedi ve tüm öğretim elemanlarına çalışmalarında başarılar diledi.

Gerçekleştirilen toplantıda bir sunum yapan Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür V. Doç. Dr. Gökçe Merey de yabancı dil eğitimi ve hazırlık sınıfı konularında bilgiler verdi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube