Yayınlanma Tarihi: 11 Mart 2018 Pazar

15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesinden Rektörümüze Ziyaret

15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesi Müdürü Murat Öncül ve Biyoloji Öğretmeni Ali Altuntaş Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

İlimizin en başarılı liselerinden biri olan 15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesinde gurur verici gelişmelerin yaşandığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Hitit Üniversitesi olarak öğrencilerin gelişimine katkı sağlayacak her türlü iş birliğine hazır olduklarını belirtti.

15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesiyle ortak projeler yapıldığını,  bunların artarak devam edeceğine olan inancının tam olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemizin kapılarının tüm MEB’e ve ilimizin tüm paydaşlarına açık olduğunu sözlerine ekledi.

Öğrencilere zamanın hızlı geçtiğine dikkat çekerek her alanda yapılacak bir şeyler olduğunu ve bu bağlamda zamanı dolu dolu geçirmeleri yönünde öğrencilere tavsiyelerde bulunan Prof. Dr. Alkan, öğrencilerden dünya ölçeğinde büyük düşünmelerini ve üniversitede tercihlerinde üniversitelerin öğrencilere sunduğu imkânları da göz önünde bulundurmalarını isteyerek eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Alkan, başta 15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesi Müdürü Murat Öncül ve Biyoloji Öğretmeni Ali Altuntaş’a teşekkür etti.

Öğrencilerin başarılarına ilişkin bilgi paylaşımında 15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesi Müdürü Murat Öncül ise Üniversitemizle her alanda yakın iş birliği içerisinde olmayı çok önemsediklerini, ortak iş birlikleri yapmaya her zaman hazır olduklarını ve öğrencilerinin başarılarına ilişkin bilgi paylaşımında bulunarak Üniversitemizin katkıları ve desteklerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube