Yayınlanma Tarihi: 27 Şubat 2018 Salı

Hitit İlahiyat Yine Birinci Oldu

İlk olarak 2015 yılında uygulamaya konan akademik teşvik puanları baz alınarak bu yıl üçüncüsü hazırlanan Devlet Üniversiteleri ve Fakülteleri Sıralaması (DÜS) 2018 Raporu’na göre Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi, akademik teşvik sıralamasında İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri arasında, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yine birinci oldu.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan da, Üniversitemizin köklü fakültelerinden biri olan İlahiyat Fakültesinin bu yıl da ülkemizdeki tüm İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri arasında birinci sırada olmasının son derece memnuniyet verici olduğunu belirterek, Fakültedeki tüm öğretim elemanlarını ve katkısı olan herkesi kutladığını ifade etti.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü