Yayınlanma Tarihi: 09 Aralık 2018 Pazar

İstanbul Üniversitesi AUZEF Güz Dönemi Ara Sınavları Yapıldı


Geçtiğimiz günlerde İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi’nin (İÜ AUZEF) üniversitemizle ortak çalışma talebi üzerine yapılan görüşmeler olumlu sonuç vermiş, bu kapsamda iki üniversite arasında açık ve uzaktan eğitim alanında işbirliği yapılmasına ilişkin protokol Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ile İstanbul Üniversitesi Rektörü arasında imzalanmıştı.

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), İstanbul Üniversitesi bünyesinde Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim veren tüm programların faaliyetlerini yürüten; 2009 yılından itibaren Uzaktan Eğitim, 2011 yılından itibaren de Açıköğretim kapsamında öğrenci kabul eden,  2018 yılı itibariyle 19 Lisans, 17 Ön Lisans ve 7 Lisans Tamamlama Programı bulunan ve bu programların 23’ü Açıköğretim, 18’i AUZEF’e bağlı Uzaktan Eğitim, 2’si de diğer Fakültelere bağlı Uzaktan Eğitim Programı şeklinde faaliyetlerini sürdüren bir fakültedir.

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi sınavlarının yapıldığı merkez sayısı 44 iken 2018-2019 Eğitim Öğretim yılından itibaren 81 il merkezinde yapılmasına karar verildi. Bu kapsamda 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı AUZEF Güz Dönemi Ara Sınavları 08-09 Aralık 2018 tarihlerinde Hitit Üniversitesi Koordinatörlüğünde sabah ve öğleden sonra olmak üzere 4 oturum halinde ilimizde ilk kez uygulanmıştır.

Hitit Üniversitesi Rektörü ve İl Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, sınava katılan tüm adaylara başarılar dileyerek, İlimizde yapılan bu sınavların kurallara uygun olarak huzur ve güvenlik içerisinde uygulanmasına katkı sağlayan tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, sınavın her aşamasında görev alan tüm personele ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

                                                                                                 Çorum Sınav Koordinatörlüğü


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube