Yayınlanma Tarihi: 13 Aralık 2018 Perşembe

Ziraat Bankası Bölge Başkanı Rektörümüzü Ziyaret Etti

Ziraat Bankası Bölge Başkanı Muharrem Uyar, Ziraat Bankası Bölge Satış ve Performans Müdürü Vehbi Uzun ve Ziraat Katılım Bankası Çorum Şube Müdürü Özkan Akta ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Her iki kurum arasında yapılabilecek iş birliklerine ilişkin fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Ziraat Bankası Bölge Başkanı Muharrem Uyar, güncel olarak Ziraat Bankası’nın devlet ve hükümetin finansal politikalarında aktif ve yapıcı bir rol üstlendiğini ifade ederek bu anlamda her zaman sahada olduklarını belirtti. Üniversitemizin yapmış olduğu projeleri yakından takip ettiklerini de dile getiren Muharrem Uyar, Rektörümüze çalışmalarında başarılar diledi.

Kamu bankalarının Türk Bankacılık sisteminde önemli bir paya sahip olduğunu ve kamu bankalarının katılım bankacılığı da yapmasıyla birlikte katılım bankacılığı pastasının büyüdüğünü ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan ise dünyada söz sahibi olabilmek için para yönetiminin önemli bir rol oynadığını belirterek bu anlamda tüm bankacılık enstrümanlarını üretebilmek adına kamu bankalarına büyük görev düştüğünü vurguladı. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Hitit Üniversitesi olarak bankacılık ve finans sektörlerinde pek çok çalışma yaptıklarını da sözlerine ekleyerek ziyaretlerinden dolayı Ziraat Bankası Bölge Başkanı Muharrem Uyar ve beraberindekilere teşekkür etti.   



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube